exchange

Returnare

 

In Uniunea Europeana ca si persoana fizica aveti dreptul de a va razgandi, adica de a returna produsele achizitionate on-line sau prin alte mijloace de vanzare la distanta (prin telefon, prin posta, de la un comis voiajor) in termen de 14 zile.

 

Cum puteti returna un produs

Trebuie sa informati UMAX Equipment SRL cu privire la decizia de anulare a achiziției. Nu este suficient doar sa trimiteți produsele inapoi, ci anticipat se va trimite reclamatia de retur  catre shop.kidou@gmail.com. Aveti la dispoziție 14 zile de la receptia comenzii pentru a trimite inapoi produsele.

 

Ruperea etichetelor si/sau alte actiuni precum patarea, ruperea, gaurirea, agatarea, curatarea si spalarea (dar nu se limiteaza la acestea) produselor achizitonate de pe www.kidou.ro duce la pierderea dreptului de razgandire si returnare considerandu-se desigilare a produsului si diminuarea valorii acestuia pentru motive ce nu tin de inspectarea produsului.

 

Costurile integrale de expediere initiala si returnare vor fi suportate de cumparator.

UMAX Equipment SRL va returna banii in termen de 30 zile calendaristice de la primirea cererii dumneavoastre de anulare a comenzii si receptionarea produselor returnate. Rambursarea  si cerea de retur se considera respinsa daca produsele nu au fost receptionate de catre Umax Equipment SRL in 14 zile de la livrarea initiala.

 

! ATENTIE ! Culorile pot diferi in functie de monitorul folosit, nu suntem responsabili pentru diferentele de nuanta afisate vs. livrate!